Craft Beer

In 2020 zijn we gestart met craft beer. Interessante producenten, kleine oplages en dus steeds spannende, wisselende brouwsels om te ontdekken. Een uniek assortiment aan bieren in Dordrecht. Daar gaan we voor!

 

Hieronder vindt je ons actuele assortiment. Dit houden we bij in Untappd en wordt automatisch gepusht naar onze website. We passen de lijst steeds aan als er iets nieuws binnen komt of als er bieren zijn uitverkocht. Volg ons in de app en je bent altijd op de hoogte van onze nieuwste craft beers.

Het assortiment is gesorteerd op basis van de verschillende soorten bieren die we hebben. Van de Verenigde Staten tot Estland, van IPA tot barleywine. Van Nieuw Zeeland tot Spanje, van sour beers tot allerlei soorten stout bieren. Alles wat gaaf is proberen we naar Dordrecht te halen.

 

Enkele toffe producenten waar we regelmatig mee werken zijn Frau Gruber (Duitsland), Larkin (Ierland), Lehe (Estland), Wired Brewing (Nieuw-Zeeland), Lambiek Fabriek (Belgie), Cantina Brassicola (Italie), In Peccatum (Spanje) en Almanac Beer (VS).

 

Kortom, naast onze wijnen proberen we nu ook uniek te zijn met onze bieren in Dordrecht!